ODRŽANI SASTANCI PROJEKTNOG TIMA U OŽUJKU

U mjesecu ožujku, u sklopu projekta „Moj osobni asistent u Malom princu“ u prostorima Udruge Mali princ održana su tri sastanka projektnog tima, i to 01., 11, i 22. ožujka.

mali-princ

Na prvom sastanku, 01. ožujka 2022., sudjelovali su predsjednik Udruge Dubravko Pavković, voditeljica projekta Nives Mikulić, administratorica na projektu Lana Magdić te dvije osobne asistentice. Na sastanku projektnog tima se razgovaralo o dosadašnjoj provedbi projekta, te su se dogovorili planovi do kraja provedbe istog. Osobne asistentice su imale priliku međusobno razmijeniti svoja iskustva u provođenju usluge osobne asistencije te postaviti pitanja o eventualnim poteškoćama s kojima se susreću.

Na sastanku održanom 11.03.2022., sudjelovale su voditeljica projekta, administratorica na projektu, koordinatorica za osobne asistente Stella Škvorc te dvoje osobnih asistenata. Na sastanku se razgovaralo o provedbi projekta, a osobni asistenti imali su priliku s voditeljicom projekta razmijeniti iskustva u radu s korisnicima te zatražiti savjet za izazove s kojima se eventualno susreću.

Na trećem sastanku, održanom 22. ožujka 2022., sudjelovale su voditeljica projekta, administratorica na projektu te koordinatorica za osobne asistente. Razgovaralo se o dosadašnjoj provedbi projekta, detaljno se proučila projektna dokumentacija uz voditeljicu projekta te se pregledala dokumentacija prijašnjih mjeseci, a također su se postavili ciljevi do završetka projekta.

Zaključak sastanaka bio je da se aktivnosti usluge osobe asistencije u sklopu projekta provode bez značajnih poteškoća te u skladu s epidemiološkim mjerama. Ističemo kako nam je iznimno drago što su naši korisnici i njihovi asistenti izgradili kvalitetne odnose te kvalitetno provode zajedničko vrijeme. Aktivnosti na kojima rade su socijalnog karaktera, obavljanje kućanskih poslova, pružanje osobne higijene, administrativni poslovi i mnoge druge aktivnosti kroz koje se ogleda svrha i cilj ovog projekta.

mali-princ

POSLJEDNJI TERENSKI POSJET

09. svibnja 2022., koordinatorica osobnih asistenata provela je posljednji, četrnaesti po redu terenski posjet kod svih sedam korisnika usluge osobne asistencije radi kontrole rada osobnih asistenata.

mali-princ

ZAVRŠNI SUSRET

U četvrtak, 05. svibnja 2022., u Pučkom otvorenom učilištu Ivanić-Grad, održan je završni susret u sklopu EU projekta "Moj osobni asistent u Malom princu".