ODRŽANI SASTANCI PROJEKTNOG TIMA U OŽUJKU

U mjesecu ožujku, u sklopu projekta „Moj osobni asistent u Malom princu“ u prostorima Udruge Mali princ održana su tri sastanka projektnog tima, i to 01., 11, i 22. ožujka.

mali-princ

Na prvom sastanku, 01. ožujka 2022., sudjelovali su predsjednik Udruge Dubravko Pavković, voditeljica projekta Nives Mikulić, administratorica na projektu Lana Magdić te dvije osobne asistentice. Na sastanku projektnog tima se razgovaralo o dosadašnjoj provedbi projekta, te su se dogovorili planovi do kraja provedbe istog. Osobne asistentice su imale priliku međusobno razmijeniti svoja iskustva u provođenju usluge osobne asistencije te postaviti pitanja o eventualnim poteškoćama s kojima se susreću.

Na sastanku održanom 11.03.2022., sudjelovale su voditeljica projekta, administratorica na projektu, koordinatorica za osobne asistente Stella Škvorc te dvoje osobnih asistenata. Na sastanku se razgovaralo o provedbi projekta, a osobni asistenti imali su priliku s voditeljicom projekta razmijeniti iskustva u radu s korisnicima te zatražiti savjet za izazove s kojima se eventualno susreću.

Na trećem sastanku, održanom 22. ožujka 2022., sudjelovale su voditeljica projekta, administratorica na projektu te koordinatorica za osobne asistente. Razgovaralo se o dosadašnjoj provedbi projekta, detaljno se proučila projektna dokumentacija uz voditeljicu projekta te se pregledala dokumentacija prijašnjih mjeseci, a također su se postavili ciljevi do završetka projekta.

Zaključak sastanaka bio je da se aktivnosti usluge osobe asistencije u sklopu projekta provode bez značajnih poteškoća te u skladu s epidemiološkim mjerama. Ističemo kako nam je iznimno drago što su naši korisnici i njihovi asistenti izgradili kvalitetne odnose te kvalitetno provode zajedničko vrijeme. Aktivnosti na kojima rade su socijalnog karaktera, obavljanje kućanskih poslova, pružanje osobne higijene, administrativni poslovi i mnoge druge aktivnosti kroz koje se ogleda svrha i cilj ovog projekta.

mali-princ

ODRŽANI SASTANCI PROJEKTNOG TIMA U OŽUJKU

U mjesecu ožujku, u sklopu projekta „Moj osobni asistent u Malom princu“ u prostorima Udruge Mali princ održana su tri sastanka projektnog tima, i to 01., 11, i 22. ožujka.

mali-princ

POČETAK PROLJEĆA DONIO NAM JE JOŠ 3 PROVEDENA TERENSKA POSJETA

Proljeće nam je pokucalo na vrata, a s njim je došlo vrijeme za još terenskih posjeta u sklopu projekta „Moj osobni asistent u Malom princu“. Voditeljica projekta i koordinatorica za osobne asistente provele su 3 terenska posjeta, 01., 04. te 18. ožujka 2022. godine. Terenskim posjetima posjetile su sve naše korisnike usluge i njihove osobne asistente kako bi iz prve ruke vidjele i čule kako se provedba usluge osobne asistencije odvija.