OSVRT NA DOSADAŠNJU PROVEDBU USLUGE OSOBNE ASISTENCIJE

Provedba usluge osobne asistencije polako nam se bliži kraju, no bez obzira na to naši korisnici i njihovi osobni asistenti svakodnevno kvalitetno provode zajedničko vrijeme što nam dokazuju pozitivne povratne informacije od korisnika usluge osobne asistencije i osobnih asistenata koje dobivamo na mjesečnoj bazi.

mali-princ

Aktivnosti projekta „Moj osobni asistent u Malom princu“ kontinuirano se provode prema predviđenom planu u kojima osobni asistenti svakodnevno pružaju individualizirane usluge koje su u skladu s potrebama korisnika. Zadovoljnost korisnika usluge i njihovih osobnih asistenata dokazuju nam i fotografije na kojima možemo vidjeti koje sve aktivnosti provode.

Kako se usluga osobne asistencije provodi u prilagođenim uvjetima uslijed pandemije COVID-19, krajem siječnja smo nabavili dezinfekcijska sredstva, zaštitne maske i rukavice kako bi  olakšali rad korisnika i osobnih asistenata.

mali-princ

ODRŽANI SASTANCI PROJEKTNOG TIMA U OŽUJKU

U mjesecu ožujku, u sklopu projekta „Moj osobni asistent u Malom princu“ u prostorima Udruge Mali princ održana su tri sastanka projektnog tima, i to 01., 11, i 22. ožujka.

mali-princ

POČETAK PROLJEĆA DONIO NAM JE JOŠ 3 PROVEDENA TERENSKA POSJETA

Proljeće nam je pokucalo na vrata, a s njim je došlo vrijeme za još terenskih posjeta u sklopu projekta „Moj osobni asistent u Malom princu“. Voditeljica projekta i koordinatorica za osobne asistente provele su 3 terenska posjeta, 01., 04. te 18. ožujka 2022. godine. Terenskim posjetima posjetile su sve naše korisnike usluge i njihove osobne asistente kako bi iz prve ruke vidjele i čule kako se provedba usluge osobne asistencije odvija.