PROJEKT “MOJ OSOBNI ASISTENT U MALOM PRINCU” – PRVA NABAVKA DEZINFEKCIJSKIH SREDSTAVA COVID-19

Udruga "Mali princ" je 11. ožujka 2021. godine započela s pružanjem usluge osobne asistencije u sklopu svog prvog europskog projekta "Moj osobni asistent u Malom princu", kojeg financijski podržava Europski socijalni fond.

mali-princ

Budući da se projekt provodi u prilagođenim uvjetima uslijed pandemije COVID-19, izuzetno veliku pažnju posvećujemo zaštiti zdravlja svih dionika na projektu uz strogo pridržavanje svim epidemiološkim mjerama. Shodno navedenome, nabavljen je prvi dio dezinfekcijskih sredstava za naše osobne asistente, a financijska sredstva za nabavku istih su također osigurana u sklopu projekta.

Nabavljena su sljedeća dezinfekcijska sredstva:

  • dezinfekcijsko sredstvo za ruke 500 ml – 10 kom
  • dezinfekcijsko sredstvo za površine 500 ml – 7 kom
  • dezinfekcijsko sredstvo za podove (Izosan) 100 g – 7 kom
  • zaštitne rukavice – 350 kom
  • zaštitne pamučne i perive maske – 14 kom

Prilikom nabavke dezinfekcijskih sredstava vodili smo računa o zaštiti okoliša, pa smo tako jednokratne zaštitne maske zamijenili pamučnim perivim maskama.

mali-princ

ODRŽANI SASTANCI PROJEKTNOG TIMA U OŽUJKU

U mjesecu ožujku, u sklopu projekta „Moj osobni asistent u Malom princu“ u prostorima Udruge Mali princ održana su tri sastanka projektnog tima, i to 01., 11, i 22. ožujka.

mali-princ

POČETAK PROLJEĆA DONIO NAM JE JOŠ 3 PROVEDENA TERENSKA POSJETA

Proljeće nam je pokucalo na vrata, a s njim je došlo vrijeme za još terenskih posjeta u sklopu projekta „Moj osobni asistent u Malom princu“. Voditeljica projekta i koordinatorica za osobne asistente provele su 3 terenska posjeta, 01., 04. te 18. ožujka 2022. godine. Terenskim posjetima posjetile su sve naše korisnike usluge i njihove osobne asistente kako bi iz prve ruke vidjele i čule kako se provedba usluge osobne asistencije odvija.