Provedba usluge osobne asistencije odvija se bez poteškoća, a to je potvrđeno i na sastanku projektnog tima

Na sastanku projektnog tima razgovaralo se o provedbi projekta, a osobne asistentice imale su priliku s voditeljicom projekta razmijeniti svoja iskustva te izazove s kojima se eventualno susreću.

mali-princ

U sklopu projekta ”Moj osobni asistent u Malom princu” u prostorima Udruge Mali princ održan je sastanak projektnog tima, na kojem je sudjelovala voditeljica projektnog tima Nives Mikulić i četiri osobne asistentice.

Na sastanku se razgovaralo o provedbi projekta, a osobne asistentice imale su priliku s voditeljicom projekta razmijeniti svoja iskustva te izazove s kojima se eventualno susreću.

Osim rada sa samim korisnicima osobne asistencije i izazova na tom putu, a koji su im nerijetko samo poticaj za dalje, jedan dio aktivnosti otpada i na pisanje izvješća i ostale projektne dokumentacije. S voditeljicom projekta osobne asistentice imale su priliku iznijeti sve nedoumice i dobiti informacije koje bi im pomogle da ih riješe.

Zaključak sastanka bio je da se aktivnosti usluge osobe asistencije provode bez značajnih poteškoća, a nama je iznimno drago što se naši korisnici i njihovi asistenti dobro slažu te kvalitetno provode zajedničko vrijeme. Aktivnosti na kojima rade su socijalnog karaktera, obavljanje kućanskih poslova, obavljanje osobne higijene, administrativni poslovi i mnoge druge aktivnosti kroz koje se ogleda svrha i cilj ovog projekta.

mali-princ

POSLJEDNJI TERENSKI POSJET

09. svibnja 2022., koordinatorica osobnih asistenata provela je posljednji, četrnaesti po redu terenski posjet kod svih sedam korisnika usluge osobne asistencije radi kontrole rada osobnih asistenata.

mali-princ

ZAVRŠNI SUSRET

U četvrtak, 05. svibnja 2022., u Pučkom otvorenom učilištu Ivanić-Grad, održan je završni susret u sklopu EU projekta "Moj osobni asistent u Malom princu".