PROVEDBA USLUGE OSOBNE ASISTENCIJE

U prethodnom mjesecu, projektne aktivnosti odvijale su se prema planu. Usluge osobne asistencije za naše korisnike redovito su se pružale uz pridržavanje svih epidemioloških mjera uslijed pandemije COVID-19.

mali-princ

Naši korisnici i njihovi asistenti kvalitetno su provodili zajedničko vrijeme što nam dokazuju pozitivne povratne informacije od korisnika usluge osobne asistencije i osobnih asistenata.

Osobni asistenti, na mjesečnoj bazi, ispunjavaju evaluacije o provedbi usluge osobne asistencije, koje nam daju uvid o zadovoljstvu korisnika usluge i osobnih asistenata suradnjom i provedbom usluge. Uvidom u evaluacije za mjesec travanj, utvrdili smo da su osobni asistenti zadovoljni odnosom s Korisnikom usluge osobne asistencije, a Korisnici su motivirani za suradnju s osobnim asistentom.

27. travnja 2021. voditeljica projekta i administratorica na projektu, izvršile su terenski posjet i kontrolu rada osobnih asistenata, provedbi aktivnosti te pridržavanja epidemioloških mjera uslijed pandemije COVID-19. Iznimno nam je drago što se naši korisnici i njihovi asistenti dobro slažu te kvalitetno provode zajedničko vrijeme i to kroz provedu aktivnosti poput odlazaka na socijalne aktivnosti, obavljanje kućanskih poslova, obavljanje osobne higijene, obavljanje administrativnih poslova i sl.

Također, u prostorima Udruge, održan je sastanaka projektnog tima na kojem su sudjelovali osobni asistenti, voditeljica projekta, administratorica na projektu i koordinatorica za osobne asistente. Na sastanku se razgovaralo o provedbi projekta, pisanju izvješća i ostale projektne dokumentacije, radu osobnih asistenata, a razmjenjivala su i iskustva u radu. Sastanak se održao uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera uslijed pandemije COVID-19.

Nositelj projekta: Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom „Mali princ“

Razdoblje provedbe: 11. siječanj 2021. godine do 11.svibanj 2022. godine

Vrijednost projekta: 526.991,08 HRK

Projektni tim: Nives Mikulić, mag.međ. poslovanja – voditeljica projekta, Lana Magdić – administratorica na projektu, Magdalena Antić – koordinatorica za osobne asistente na projektu + 7 osobnih asistenata

mali-princ

ODRŽANI SASTANCI PROJEKTNOG TIMA U OŽUJKU

U mjesecu ožujku, u sklopu projekta „Moj osobni asistent u Malom princu“ u prostorima Udruge Mali princ održana su tri sastanka projektnog tima, i to 01., 11, i 22. ožujka.

mali-princ

POČETAK PROLJEĆA DONIO NAM JE JOŠ 3 PROVEDENA TERENSKA POSJETA

Proljeće nam je pokucalo na vrata, a s njim je došlo vrijeme za još terenskih posjeta u sklopu projekta „Moj osobni asistent u Malom princu“. Voditeljica projekta i koordinatorica za osobne asistente provele su 3 terenska posjeta, 01., 04. te 18. ožujka 2022. godine. Terenskim posjetima posjetile su sve naše korisnike usluge i njihove osobne asistente kako bi iz prve ruke vidjele i čule kako se provedba usluge osobne asistencije odvija.