PROVEDBA USLUGE OSOBNE ASISTENCIJE

U prethodnom mjesecu, projektne aktivnosti odvijale su se prema planu. Usluge osobne asistencije za naše korisnike redovito su se pružale uz pridržavanje svih epidemioloških mjera uslijed pandemije COVID-19.

mali-princ

Naši korisnici i njihovi asistenti kvalitetno su provodili zajedničko vrijeme što nam dokazuju pozitivne povratne informacije od korisnika usluge osobne asistencije i osobnih asistenata.

Osobni asistenti, na mjesečnoj bazi, ispunjavaju evaluacije o provedbi usluge osobne asistencije, koje nam daju uvid o zadovoljstvu korisnika usluge i osobnih asistenata suradnjom i provedbom usluge. Uvidom u evaluacije za mjesec travanj, utvrdili smo da su osobni asistenti zadovoljni odnosom s Korisnikom usluge osobne asistencije, a Korisnici su motivirani za suradnju s osobnim asistentom.

27. travnja 2021. voditeljica projekta i administratorica na projektu, izvršile su terenski posjet i kontrolu rada osobnih asistenata, provedbi aktivnosti te pridržavanja epidemioloških mjera uslijed pandemije COVID-19. Iznimno nam je drago što se naši korisnici i njihovi asistenti dobro slažu te kvalitetno provode zajedničko vrijeme i to kroz provedu aktivnosti poput odlazaka na socijalne aktivnosti, obavljanje kućanskih poslova, obavljanje osobne higijene, obavljanje administrativnih poslova i sl.

Također, u prostorima Udruge, održan je sastanaka projektnog tima na kojem su sudjelovali osobni asistenti, voditeljica projekta, administratorica na projektu i koordinatorica za osobne asistente. Na sastanku se razgovaralo o provedbi projekta, pisanju izvješća i ostale projektne dokumentacije, radu osobnih asistenata, a razmjenjivala su i iskustva u radu. Sastanak se održao uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera uslijed pandemije COVID-19.

Nositelj projekta: Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom „Mali princ“

Razdoblje provedbe: 11. siječanj 2021. godine do 11.svibanj 2022. godine

Vrijednost projekta: 526.991,08 HRK

Projektni tim: Nives Mikulić, mag.međ. poslovanja – voditeljica projekta, Lana Magdić – administratorica na projektu, Magdalena Antić – koordinatorica za osobne asistente na projektu + 7 osobnih asistenata

mali-princ

POSLJEDNJI TERENSKI POSJET

09. svibnja 2022., koordinatorica osobnih asistenata provela je posljednji, četrnaesti po redu terenski posjet kod svih sedam korisnika usluge osobne asistencije radi kontrole rada osobnih asistenata.

mali-princ

ZAVRŠNI SUSRET

U četvrtak, 05. svibnja 2022., u Pučkom otvorenom učilištu Ivanić-Grad, održan je završni susret u sklopu EU projekta "Moj osobni asistent u Malom princu".