SASTANCI PROJEKTNOG TIMA

13. i 25. travnja, te 03. svibnja održana su posljednja tri sastanka projektnog tima u sklopu projekta "Moj osobni asistent u Malom princu".

mali-princ

Na sastanku održanom 13. travnja 2022., u prostorima Udruge roditelja djece i osoba s invaliditetom “Mali princ”, sudjelovale su voditeljica projekta Nives Mikulić, administratorica na projektu Lana Magdić koordinatorica osobnih asistenata Stella Škvorc te dvije osobne asistentice. Razgovaralo o dosadašnjoj provedbi projekta, te su se dogovorili planovi do kraja provedbe istog. Pregledala se te organizirala projektna dokumentacija.

Na sastanku održanom 25. travnja 2022., sudjelovale su voditeljica projekta Nives Mikulić i administratorica na projektu Lana Magdić te dvoje osobnih asistenata. Na sastanku projektnog tima se razgovaralo o dosadašnjoj provedbi projekta, te su se dogovorili planovi i ciljevi do kraja provedbe istog. Osobni asistenti su imali priliku međusobno razmijeniti dosadašnja iskustva u provođenju usluge osobne asistencije, porazgovarati o eventualnim poteškoćama s kojima se susreću te postaviti pitanja vezano za daljnju provedbu usluge.

Na sastanku održanom 03. svibnja 2022., sudjelovale su administratorica na projektu Lana Magdić te koordinatorica osobnih asistenata Stella Škvorc. Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjoj provedbi projekta, proučila te organizirala projektna dokumentacija te su se dogovorili ciljevi do kraja provedbe projekta, iako traje još kratko.

Zaključak sastanaka bio je da se aktivnosti usluge osobe asistencije u sklopu projekta provode bez ikakvih poteškoća. Iznimno smo ponosni na naše korisnike i njihove osobne asistente te njihove odnose koje su izgradili tokom provedbe projekta. Svo zajedničko vrijeme provodili su kroz kvalitetne aktivnosti, od onih socijalnog karaktera do obavljanja kućanskih poslova, pružanja osobne higijene, administrativnih poslova te mnogih drugih aktivnosti kroz koje se ogleda svrha i cilj ovog projekta.

mali-princ

POSLJEDNJI TERENSKI POSJET

09. svibnja 2022., koordinatorica osobnih asistenata provela je posljednji, četrnaesti po redu terenski posjet kod svih sedam korisnika usluge osobne asistencije radi kontrole rada osobnih asistenata.

mali-princ

ZAVRŠNI SUSRET

U četvrtak, 05. svibnja 2022., u Pučkom otvorenom učilištu Ivanić-Grad, održan je završni susret u sklopu EU projekta "Moj osobni asistent u Malom princu".