OSMI TERENSKI POSJET KORISNICIMA USLUGE OSOBNE ASISTENCIJE

05. siječnja 2022. godine, koordinatorica za osobne asistente izvršila je osmi po redu terenski posjet kod šest korisnika usluge osobne asistencije radi kontrole rada osobnih asistenata. U prosincu je došlo do zamjene koordinatora osobnih asistenata te je ovaj terenski posjet bila odlična prilika za bolje upoznavanje korisnika usluge i osobnih asistenata sa novom koordinatoricom. Terenskim posjetom je izvršena kontrola provođenja aktivnosti, pridržavanja epidemioloških mjera uslijed pandemije COVID-19, utvrđivanja zadovoljstva korisnika usluge i osobnih asistenata te utvrđivanja eventualnih teškoća u radu. Tijekom posjeta se popunjavao terenski obrazac radi utvrđivanja aktivnosti koje osobni asistent provodi s korisnicima usluge. Također, korisnici i roditelji ispunjavali su Evaluacijski upitnik za ocjenu provedbe usluge osobne asistencije radi utvrđivanja zadovoljstva korisnika i roditelja pruženom uslugom. Posjetom je utvrđeno da se osobni asistenti pridržavaju epidemioloških mjera uslijed pandemije COVID-19, da su korisnici zadovoljni provedbom usluge, da se korisnici i osobni asistenti odlično slažu te da nema značajnijih poteškoća u radu. Iznimno smo ponosni što možemo zaključiti kako su naši korisnici svakim danom sve više motivirani za rad sa svojim osobnim asistentima te svakodnevno nestrpljivo iščekuju njihov dolazak! Roditelji također pokazuju iznimno zadovoljstvo i ističu kako usluga osobne asistencije utječe na cijelu obiteljsku strukturu i to u vidu osjećaja veće sigurnosti korisnika, bolje organizacije i više slobodnog vremena za vlastite aktivnosti i predah!

mali-princ

POSLJEDNJI TERENSKI POSJET

09. svibnja 2022., koordinatorica osobnih asistenata provela je posljednji, četrnaesti po redu terenski posjet kod svih sedam korisnika usluge osobne asistencije radi kontrole rada osobnih asistenata.

mali-princ

ZAVRŠNI SUSRET

U četvrtak, 05. svibnja 2022., u Pučkom otvorenom učilištu Ivanić-Grad, održan je završni susret u sklopu EU projekta "Moj osobni asistent u Malom princu".