TERENSKI POSJETI U TRAVNJU

Mjesec travanj sa sobom nam je donio dva provedena terenska posjeta kojim smo obuhvatili sve korisnike usluge i njihove osobne asistente.

mali-princ

Početak mjeseca travnja najavio nam da je vrijeme za još terenskih posjeta u sklopu projekta „Moj osobni asistent u Malom princu“. Koordinatorica za osobne asistente provela je 2 terenska posjeta, 13. i 25. travnja 2022. godine. Terenskim posjetima posjetila je sve naše korisnike usluge i njihove osobne asistente kako bi iz prve ruke vidjela i čula kako se provedba usluge osobne asistencije odvija.

Terenskim posjetima je izvršena kontrola provođenja aktivnosti, utvrđivanja zadovoljstva korisnika usluge i osobnih asistenata te utvrđivanja mogućih teškoća u radu. Tijekom oba terenska posjeta se popunjavao terenski obrazac radi utvrđivanja aktivnosti koje osobni asistent provodi s korisnicima usluge. Također, korisnici i roditelji ispunjavali su Evaluacijski upitnik za ocjenu provedbe usluge osobne asistencije radi utvrđivanja zadovoljstva korisnika i roditelja pruženom uslugom. Posjetom je utvrđeno da su korisnici zadovoljni provedbom usluge osobne asistencije, da se korisnici i njihovi osobni asistenti odlično slažu te da nema nikakvih poteškoća u radu.

mali-princ

POSLJEDNJI TERENSKI POSJET

09. svibnja 2022., koordinatorica osobnih asistenata provela je posljednji, četrnaesti po redu terenski posjet kod svih sedam korisnika usluge osobne asistencije radi kontrole rada osobnih asistenata.

mali-princ

ZAVRŠNI SUSRET

U četvrtak, 05. svibnja 2022., u Pučkom otvorenom učilištu Ivanić-Grad, održan je završni susret u sklopu EU projekta "Moj osobni asistent u Malom princu".